Reforma d’un habitatge a Sant Feliu de Guíxols

El propietari d’aquest pis en una finca règia de Sant Feliu volia reformar l’espai. Tenia clar que s’havien de conservar el màxim d’elements originals, com ara les bigues de fusta vistes o la policromia del sostre en algunes habitacions. Pel que fa a la part nova, volia assegurar un estil d’acord amb la personalitat de la finca.

Fusta Floor es va encarregar de la col·locació del parquet. Es va escollir un parquet de roure clàssic natural amb un toc de blanc, que aporta lluminositat a un pis que no rep gaire llum natural. La lama és ampla, de 19 centímetres.

Aquesta vegada, es va optar per un laminat, per la resistència que aporta. Aquest parquet, de la marca Parador, és un producte de gamma mitjana amb una bona relació qualitat-preu, amb força densitat i un bon clic, resistent a esgarrapades i abrasió.

Fusta Floor també es va encarregar d’instal·lar portes i construir armaris, en col·laboració amb l’empresa de fusteria Cideko, de Girona. Algunes de les portes originals van aconseguir restaurar-se.

S’hi van instal·lar sòcols i motllures de la marca Orac Decor, que confereixen un aire atemporal i elegant als espais.

Un aspecte important de la reforma era assegurar una perfecta transició entre diferents materials: entre la pedra de les parets i el parquet del terra. Es va aconseguir amb l’aplicació d’una cola apta per a dilatacions i que manté la coherència estètica.

El resultat final va ser a l’alçada de les expectatives d’un client meticulós i detallista. L’habitatge va mantenir l’aire regi de la finca, alternant elements originals, nous materials i tocs clàssics, que combinen meravellosament amb els fantàstics mobles d’herència del propietari… on fins i tot i vàrem trobar una nota amagada del seu avi!

Data

February 10, 2021

Categoria

Veure altres projectes

Parlem del teu projecte