Restaurant Hotel Aiguablava Begur

L’Hotel Aiguablava va encarregar la reforma del restaurant a la interiorista Anna Ararà. Ella va confiar en Fusta Floor per a la col·locació dels terres. Va ser una bona col·laboració amb una excel·lent professional que va dur a terme un projecte molt ben organitzat. L’objectiu era assegurar que l’obra fos finalitzada abans de l’inici de la temporada, el març del 2022.

En aquest projecte es va triar un parquet laminat d´alta qualitat de Quick Step, un roure natural amb un toc blanc. Quick Step és la marca pionera en laminats, i aquest terra aguanta el trànsit dens d’un restaurant durant molts anys. L’amplitud de la sala, d’uns 200 m2, permetia instal·lar lamel·les amples, de 240 mm, i 9,5 mm de gruix. El parquet de Quick Step utilitza un sistema patentat de clic, Uniclic, que segella perfectament les juntes. Aporta un extra de seguretat en un espai on és molt fàcil que caiguin líquids a terra.

El sòcol, amb motllura, és d’Orac Decor. És un sòcol 100% hidròfug, resistent a la humitat. Es pot netejar de manera extensiva sense deteriorar-se, cosa que ho fa perfecte per a espais públics.

No podem estar més satisfets amb el resultat final. Una bona reforma que ha donat calidesa una sala preciosa i amb magnífiques vistes. Segur que els hostes de l’hotel la gaudiran durant molts anys!

Data

May 19, 2022

Categoria

Veure altres projectes

Parlem del teu projecte