Tarima d’ipé per a un jardí amb piscina a Calonge

El propietari d’aquesta vivenda unifamiliar a Calonge tenia clar que volia una tarima d’ipé. És una fusta que s’ha fet servir durant molt de temps i molt coneguda per aguantar bé l’exterior.

La piscina ja estava construïda. Acompanyar-la d’una tarima de fusta natural aporta calidesa al conjunt, a més de la comoditat de poder anar descalç sobre un material que no es reescalfa al sol.

Els 200 m2 de tarima es distribueixen en una zona de piscina i una altra zona lounge. En aquest projecte va resultar interessant resoldre la transició entre la tarima i la pedra natural. Viktor Shundik, propietari de Fusta Floor, va retallar la fusta perquè fes el mateix dibuix que la pedra, i quedés perfectament encaixada, deixant un espai de dilatació per adaptar-se als moviments causats per la climatologia.

Podeu observar en aquest projecte les tonalitats vermelloses de l’ipé, que aporta una gran personalitat a qualsevol espai. Es tracta d’una fusta procedent de boscos controlats de Brasil, que compta amb certificacions ambientals. El propietari va quedar encantat amb el resultat final i hem començat a parlar per a un nou projecte en aquest jardí. Us hi anirem explicant!

 

Data

May 4, 2020

Categoria

Veure altres projectes

Parlem del teu projecte