Tarima d´ipé per a la piscina d´un habitatge unifamiliar

El propietari d’aquest habitatge unifamiliar va contactar amb Fusta Floor amb una certa frustració. Havia encarregat la instal·lació d’una tarima de fusta al voltant de la piscina i l’estructura no havia aguantat. Quan vam arribar al lloc, vam veure que era una estructura de pi, una fusta molt tova gens apta per a aquesta funció, i instal·lada incorrectament.

A Fusta Floor ens sentireu repetir que la fusta és una excel·lent solució per a jardins i piscines. Però, com qualsevol projecte constructiu, s’ha d’executar bé.

En aquesta ocasió, vam haver de reposar la tarima. Expliquem al client els materials que utilitzaríem (fusta tropical) i el nostre sistema de treball. I va confiar tant en nosaltres… que fins i tot va mantenir les vacances i se’n va anar a esquiar mentre vam fer el projecte.

La tarima elevada d’ipé va quedar fantàstica a aquesta espectacular piscina a dues altures. A Fusta Floor realitzem uns acabats impecables a les escales, les cantonades, les juntes… Rematem tots els cargols amb fusta perquè el resultat final fos perfecte. Podeu observar a les imatges com voregem la piscina amb un marc que impedeix que es vegi cap tall a la fusta.

El client va tornar de les vacances amb el projecte acabat… i no va poder quedar més satisfet! Us desitgem a ell ia la vostra família que gaudiu molts anys d’aquest espai i del fantàstic clima de la Costa Brava.

Data

April 28, 2022

Categoria

Veure altres projectes

Parlem del teu projecte