Tarima d’iroc en un habitatge vacacional a la Costa Brava

Aquest projecte de tarima per a una segona residència a la localitat de Llafranc ens va encantar. El jardí era relativament petit. La instal·lació d’un espai amb fusta al lateral de l’habitatge i un altre a l’accés al jardí, van aportar calidesa, confort i interès al paisatgisme dissenyat per Agustí Anglada, de Drim Medi Ambient.

Vam optar per una tarima d’iroc, una fusta africana procedent de boscos controlats de la marca López Pigueiras. És una marca molt sòlida, que fabrica tarimes de gamma alta amb molt bons tractaments.

L’iroc és una fusta molt popular entre els nostres clients, tot i ser una de les més cares. Els seus tons ataronjats i la varietat de colors i longitud a les lamel·les donen calidesa i varietat. A Fusta Floor, a més, instal·lem les lamel·les de forma estratègica perquè el conjunt quedi estèticament harmoniós. Un terra de fusta d’iroc sembla irradiar fins i tot més llum.

Aquest no és un gran projecte en quant a dimensions de l’espai, però és un dels que més satisfets estem. La tarima aporta el perfecte toc casolà de calidesa. Atenció al resultat final del petit espai d´entrada al jardí per una porta de vianants. El conjunt de terra i jardineres de fusta, amb la selecció de plantes escollida per Agustí Anglada, és perfecte.

Data

April 5, 2021

Categoria

Proyectos Relacionados

No s'han trobat projectes

Parlem del teu projecte